Lösemililerin görmeye değerdi

DSİ, Türk Telekom A.Ş. çalışanları ve yöneticileri, İMO Başkanı ve çalışanları, MMO Başkanlarının katkıları ile düzenlenen “Lösemili çocuklar haftası” (28 mayıs- 3 haziran) kapsamında, DSİ 22.Bölge Müdürlüğü sosyal tesisleri ve kampüsünde 29.05.2011 tarih

Lösemililerin görmeye değerdi

DSİ, Türk Telekom A.Ş. çalışanları ve yöneticileri, İMO Başkanı ve çalışanları, MMO Başkanlarının katkıları ile düzenlenen “Lösemili çocuklar haftası” (28 mayıs- 3 haziran) kapsamında, DSİ 22.Bölge Müdürlüğü sosyal tesisleri ve kampüsünde 29.05.2011 tarihinde 10.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenen etkinlikte Lösemili çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde büyük katkısı olan DSİ çalışanı İnşaat Mühendisi Rahime Ustasüleyman;

“Bu çocuklar küçücük elleriyle yaşama sımsıkı sarılarak, bir yaşam mücadelesi verirken, Güvenilir bir dost eline, umutlu bir bakışa, gülen bir yüze ihtiyaç duyarlar. Bireysel ve Kurumsal olarak onların bu ihtiyaçlarına ne kadar katkı yapabildiğimizi tekrar gözden geçirelim ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirelim” dedi.

Bazı özel şirketlerin gönderdiği promosyon ve hediyeler ile çocuklara özel alınan giysi ve oyuncaklar çocukların mutluluklarını artırdı. Tedavi gördükleri için ya da mazeretlerinden dolayı etkinliğe katılamayan çocuklara hediyeleri ayrıca iletildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam