Liseli kızların yılbaşı kaçamağı

 Erzurum'un Hınıs ilçesinde yılbaşı gecesi "Öğretmenimizde kalacağız" diyerek evden çıkan lise öğrencisi 3 kızın, erkek arkadaşlarıyla buluşmak için yalan söyledikleri ortaya çıktı. 10'uncu sınıf öğrencileri E.Y., V.B. ve M.B., 31 Aralık gecesi aynı okuld

Liseli kızların yılbaşı kaçamağı

 

Erzurum'un Hınıs ilçesinde yılbaşı gecesi "Öğretmenimizde kalacağız" diyerek evden çıkan lise öğrencisi 3 kızın, erkek arkadaşlarıyla buluşmak için yalan söyledikleri ortaya çıktı.
 
10'uncu sınıf öğrencileri E.Y., V.B. ve M.B., 31 Aralık gecesi aynı okulda kadın öğretmen olan Y.E.'nin evinde kalacaklarını belirterek ailelerinden izin aldı. 1 Ocak günü eve dönmeyen, ertesi gün de okula gitmeyen kızların aileleri, öğretmen Y.E.'nin evine gitti.
 
Aileler, ikisi kardeş kızlarının evde olmadığını görünce İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, liseli kızların yılbaşı gecesini erkek aradaşlarıyla geçirmek için yalan söyledikleri ve korktukları için eve dönemediklerini belirledi.
 
Akrabalarında kalan ve korkudan eve gitmeyen kızlar, ailelerinin onları affetmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam