Liseli genç kız intihar etti!

Edinilen bilgiye göre, Selimiye mahallesi Nizamettin Caddesi'nde lise son sınıf öğrencisi Neslihan A. (17), akşam saatlerinde babasına ait ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan komşuların durumu polise bildirmesi

Liseli genç kız intihar etti!

Edinilen bilgiye göre, Selimiye mahallesi Nizamettin Caddesi'nde lise son sınıf öğrencisi Neslihan A. (17), akşam saatlerinde babasına ait ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan komşuların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, evde yalnız olduğu belirlenen lise öğrencisi genç kızın cesediyle karşılaştı. Ordu Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan Neslihan A.'nın daha önce baba baskısından bunalarak iki kez ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği ve her ikisinde de midesi yıkanarak kurtarıldığı öğrenildi. Genç kızın intihar ettiği tabancanın Giresun'da cezaevinde gardiyan olarak görev yapan baba E.A.'ya ait olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam