Lise öğrencisi feci can verdi!

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde gezmek için Küpe Dağı'na tırmanan liseli gençlerden 15 yaşındaki Erhan Kutlu, iniş sırasında dengesini kaybederek kayalıklardan yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi. Arkadaşını kurtarmaya çalışan aynı yaştaki Hasan Çiçek'te

Lise öğrencisi feci can verdi!

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde gezmek için Küpe Dağı'na tırmanan liseli gençlerden 15 yaşındaki Erhan Kutlu, iniş sırasında dengesini kaybederek kayalıklardan yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi. Arkadaşını kurtarmaya çalışan aynı yaştaki Hasan Çiçek'te kayalıklardan yuvarlanarak yaralandı.

Anadolu Öğretmen Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Erhan Kutlu ve Mahmut Esad Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi arkadaşı Hasan Çiçek, motosikletle Kuğlu Mesire alanına piknik yapmaya gitti. Kutlu ve Çiçek, piknik yaptıktan sonra Küpe Dağı'ndaki Ferzine Mağarası'nı gezmek için dağa tırmandı. Mağarayı gezen gençlerden Kutlu iniş yolunda dengesini kaybederek kayalıklardan yuvarlandı. Arkadaşını kurtarmak isteyen Çiçek'de dengesini kaybedip, kayalıklardan yuvarlandı.

Liseli öğrenciler, durumu fark eden çevredekiler tarafından kayalıklardan indirildi. Ardından çağrılan ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kutlu, yolda hayatını kaybetti. Tedavi altına olan Çiçek'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam