Lise öğrencisi av tüfeğiyle intihar etti

 Edinilen bilgiye göre, merkez Gazi Osman Paşa Mahallesinde ikamet eden ailenin 17 yaşındaki kızları E.A., saat 15.30 sıralarında evde bulunan av tüfeği ile başına ateş ederek intihar etti. Askeri birlikte sivil memur olarak çalışan baba ile annesi, evlat

Lise öğrencisi av tüfeğiyle intihar etti

 

Edinilen bilgiye göre, merkez Gazi Osman Paşa Mahallesinde ikamet eden ailenin 17 yaşındaki kızları E.A., saat 15.30 sıralarında evde bulunan av tüfeği ile başına ateş ederek intihar etti. Askeri birlikte sivil memur olarak çalışan baba ile annesi, evlatları E.A.'yı kanlar içinde görünce şoka girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından genç kızın cenazesi otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemenin ardından E.A.'nın cenazesinin kesin ölüm sebebinin tespiti için bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.
 
Evdeki av tüfeği ile intihar ettiği belirtilen E.A. isimli genç kızın Balıkesir Kız Meslek Lisesinde öğrenci olduğu öğrenildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan anne ve baba ise hastanede tedavi altına alındı.
 
Balıkesir Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili çalışma yaparken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de evde incelemelerde bulundu. Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler