Levha hırsızını bulana para ödülü

Ağın Belediye Başkanı Yentür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hüseyin Tuncer Caddesi'nde bulunan atıl durumdaki çeşmeyi bir süre önce 5 bin liraya restore ettirip, hizmete açtıklarını anımsattı.Bugüne kadar ilçeye bir çok hizmet getirdiğini ancak kimi k

Levha hırsızını bulana para ödülü

Ağın Belediye Başkanı Yentür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hüseyin Tuncer Caddesi'nde bulunan atıl durumdaki çeşmeyi bir süre önce 5 bin liraya restore ettirip, hizmete açtıklarını anımsattı.

Bugüne kadar ilçeye bir çok hizmet getirdiğini ancak kimi kesimlerin kendisine karşı ''çekememezlik'' duygusuyla hareket ettiğini öne süren Yentür, ''Bu çeşmeyi yeni yaptırmıştım. Çok güzel bir çeşme olmuştu. Çekemediler ve levhasını söküp götürdüler. Daha önce de yaptırdığım bir çeşmenin fayanslarını, yaptırdığım bir parkın da lambalarını kırmışlardı. Bu işin bilinçli bir şekilde siyasi düşünceden dolayı yapıldığını düşünüyorum. Kimseye de iftira atmak, günahımı almak istemiyorum. Gerekli yerlere resmi müracaatımızı yaptık'' dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ifade ederek, güvenlik güçlerinin yanı sıra kendisinin de kişisel olarak hırsızız  bulunmasına çalışacağını vurgulayan Yentür, sözlerine şöyle devam etti:

''Belediye hoparlöründen hırsızın bulunmasına yardımcı olacak kişiye kendi bütçemden verilmek üzere 500 lira vaat ettim. Bu hırsızı bulmak istiyorum. Bilgisi olan vatandaşlar şahsen bana ulaşabilir. Kesinlikle ismi gizli tutulacak. Ben çalışmayı, hizmet etmeyi seven bir başkanım. Bu yapılanlar beni yıldıramaz. Görevde kaldığım son güne kadar halkıma hizmet etmeye devam edeceğim.''

Öte yandan Yentür, belediye hoparlöründen bizzat yaptığı anonsta, ''Çalışmalarım son gününe kadar devam edecek. Yalnız üzüldüğüm nokta yaptığım işleri hazmedemeyen bazı hain eller bunları kırmakta, tahrip etmekte. Bu bakımdan çok üzüntülüyüm. Bu bizim paramızla yapılmış. Ben bugün varım, yarın yokum. Bu nedenle yapılan tahripleri gören, duyan, işiten, sezen, bilen bana söylediği takdirde, aramızda kalmak kaydıyla hiç kimseye ifşa etmeden kendisine 500 lira ödül vereceğim'' diye seslendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler