Kuyumcu soygununda terör izi

 Pendik Tandoğan Caddesi'nde bulunan kuyumcu dükkanı saat 11.00 sıralarında soyulmuştu. Soygun sırasında 46 yaşındaki Şakir Bilgin yaralanmış babası Rıfat Bilgin ve yoldan geçen 26 yaşındaki Yetkinay Urtekin hayatını kaybetmişti. Soygunu gerçekleştiren 34

Kuyumcu soygununda terör izi

 

Pendik Tandoğan Caddesi'nde bulunan kuyumcu dükkanı saat 11.00 sıralarında soyulmuştu. Soygun sırasında 46 yaşındaki Şakir Bilgin yaralanmış babası Rıfat Bilgin ve yoldan geçen 26 yaşındaki Yetkinay Urtekin hayatını kaybetmişti. Soygunu gerçekleştiren 34 yaşındaki Cem G. bir evin bahçesinde Ali Haydar Y., ise yaralı olarak yakalanmıştı. 2 şüphelinin terör örgütü TKP/ML Konferans üyesi olduğu iddia edildi. Minibüste yapılan aramalarda polis çelik yeleği, el yapımı fünye ve bol miktarda mermi ile 2 boru tipi bomba ele geçirilmişti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam