Kusursuz cinayet yoktur

Ataköy 2’inci kısım Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde  işadamı Ömer Satın, 34 EK 0209 plakalı aracının içerisinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda kalbine bir kurşun isabet eden Satın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaya olarak gelip 4 el ateş ettiği an

Kusursuz cinayet yoktur

Ataköy 2’inci kısım Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde  işadamı Ömer Satın, 34 EK 0209 plakalı aracının içerisinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda kalbine bir kurşun isabet eden Satın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaya olarak gelip 4 el ateş ettiği anlaşılan saldırgan yine yaya olarak kaçıp izini kaybettirdi. Olay yerinde yapılan aramalarda 4 adet 9 mm’lik boş kovan bulundu.

Olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıkları ile Satın’ın yakın çevresinin ifadelerine başvurdu.
 
Satın’ın son olarak bir arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden çıktığı belirlendi. Telefon kayıtları incelemesinde, Satın’ın görüşmeye gittiği kişinin Macaristan’da restoran işleten bir arkadaşı olduğu anlaşıldı. Cinayetin ardından izini kaybettiren adı açıklanmayan bu arkadaşının cinayetin şüphelisi olarak arandığı öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü araştırma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam