Kurtarma botu kayalıklara çarptı

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali Yıldırım, Şile'de batan yük gemisi için bölgeye giden arama kurtarma botunun da kayalıklara çarparak battığını ve 2 kişinin kayıp olduğunu açıkladı.Bakan Yıldırım şöyle konuştu:Şile civarında çok şiddetli

Kurtarma botu kayalıklara çarptı

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali Yıldırım, Şile'de batan yük gemisi için bölgeye giden arama kurtarma botunun da kayalıklara çarparak battığını ve 2 kişinin kayıp olduğunu açıkladı.

Bakan Yıldırım şöyle konuştu:

Şile civarında çok şiddetli bir fırtına var. Orada bir nehir gemisi 10:20 civarında battı. Batan gemide 12 personel vardı. Arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Dört kişi sağ olarak alındı. Bir ölü var. Arama çalışmaları devam ediyor.

Kurtarma botu da kayalıklara oturup battı. Orada da 2 kaybımız var. Balıkçı teknesinde de bir personel hayatını kaybetti.

Hava şartlarındaki olumsuzluk artarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler