Küpeli oğlunun kulağını kesecekti

Küpe taktığı için oğlunun kulağını kesmek isteyen babaya 5 yıl hapis cezası istendi.İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre, Şişli’de kulağına küpe taktıran lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.D., akşam eve alkollü olarak gelen b

Küpeli oğlunun kulağını kesecekti

Küpe taktığı için oğlunun kulağını kesmek isteyen babaya 5 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre, Şişli’de kulağına küpe taktıran lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.D., akşam eve alkollü olarak gelen babasının tepkisiyle karşılaştı.

26 Temmuz günü yaşanan olayda oğlunu küpeli görünce çok sinirlenen H.D. mutfaktan bir ekmek bıçağı alıp, liselinin odasına girdi. Bir ara elindeki bıçağı yatağın üzerine bırakan öfkeli baba “Tuvalete gidiyorum. Burada bekleyin gelince kulağını keseceğim” dedi.

Kocasının odadan ayrılmasını fırsat bilen anne Z.D. ise önce bıçağı sakladı sonra polisi aradı. Eve gelen polisler H.D.’yi gözaltına aldı. Anne ve oğlu, babadan şikâyetçi oldu. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, H.D. hakkında tehdit suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler