Kulüp başkanına silahlı saldırı!

Alınan bilgiye göre, şoförünün, otomobiliyle Ertuğrul Gazi Mahallesindeki evine götürdüğü Arslan, aracından inerken kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ayağına isabet eden bir kurşunla yaralanan Arslan, şoförü tara

Kulüp başkanına silahlı saldırı!

Alınan bilgiye göre, şoförünün, otomobiliyle Ertuğrul Gazi Mahallesindeki evine götürdüğü Arslan, aracından inerken kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ayağına isabet eden bir kurşunla yaralanan Arslan, şoförü tarafından Özel OSM Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Arslan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Olayın duyulmasının ardından Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve bazı milletvekilleri ile Arslan'ın çok sayıda yakını ve tanıdığı hastaneye gelerek, sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Vali Okutan ve Emniyet Müdürü Durmuşlar, daha sonra olay yerine geçerek incelemelerde bulundu.

 

Vali Okutan, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın çok yeni olduğunu belirterek, ''Belediye başkan yardımcımız evinin önünde, şoförü eve bıraktığı sırada, kendisine ateş ediliyor. Yaralanıp, hastaneye kaldırılıyor. Hayati tehlikesi yok. Ciddi bir cerrahi müdahaleyi gerektirecek bir durum yok. Olayı bütün ağırlığıyla çözmeye çalışıyoruz'' dedi.

Bir süre kaldığı hastaneden ayrılan Belediye Başkanı Fakıbaba da Arslan'ın durumunun iyi olduğunu belirtti.

Bu arada olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu, otomobile de 6 adet merminin isabet ettiği belirtildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam