Küçükali görev için Pakistan'a gitti!

Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Küçükali, Pakistan'da yürütülmekte olan insani yardım faaliyetleri için geçici süreyle Pakistan'da görevlendirildi. Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pakistan'da Kızılay tarafından bugüne ka

Küçükali görev için Pakistan'a gitti!

Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Küçükali, Pakistan'da yürütülmekte olan insani yardım faaliyetleri için geçici süreyle Pakistan'da görevlendirildi.

Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pakistan'da Kızılay tarafından bugüne kadar gerçekleştirilmiş olan çalışmaları yerinde görerek gerekli raporlama işlemlerini yapmak için Pakistan'a gideceğini belirtti.

Görevde bulunacağı süre içerisinde insani değerler kapsamında çalışmalarda bulunabileceği için onur duyduğunu ifade eden Küçükali, şunları söyledi:

''Malumunuz yaşadığımız 1999 depreminde bizlere uzanan her sıcak el bizleri nasıl mutlu ettiyse şimdi bizleri mutlu edenleri mutlu etme sırası bizde. Bu anlayışla oradaki görevimizi yerine getireceğiz. Pakistan'daki yerel yönetimlerle iletişim kurarak şehrimizdeki yerel yönetimlerle kardeş şehir projelerinin oluşması içinde zemin hazırlayacağız. Ümit ediyorum ki bu çalışma biz Kızılay ailesi fertlerine çok şeyler kazandıracaktır. Bizlere bu önemli görevi veren sayın Genel Başkanımıza da şükranlarımızı sunarım. Pakistan'da bulunduğumuz süre içerisinde şehrimizi de en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler