Küçük kızı kaçırdı...

 Bu sabah 5 yaşındaki kardeşi Elif ile sokakta oynayan Gülbahar D.'nin yanına gelen çarşaflı bir kadın 'Gel seninle çarşıya gidelim. Sana bayramlık alayım' dedi. Küçük kızın elinden tutup yürümeye başlayan kadın, 100 metre ilerdeki bir otomobile bindi. Bu

Küçük kızı kaçırdı...

 

Bu sabah 5 yaşındaki kardeşi Elif ile sokakta oynayan Gülbahar D.'nin yanına gelen çarşaflı bir kadın 'Gel seninle çarşıya gidelim. Sana bayramlık alayım' dedi. Küçük kızın elinden tutup yürümeye başlayan kadın, 100 metre ilerdeki bir otomobile bindi. Bu esnada evden çıkan anne Naile D. (30) kızının bir otomobile bindirildiğini görünce arkasından koşup yakalamaya çalıştı, ancak otomobil hızla olay yerinden uzaklaştı.

 

Olayın tanığı küçük Elif D., yanlarına gelen çarşaflı kadının ablasını bayramlık almak için çarşıya götürdüğünü anlattı. Önce polisi, sonra inşaat işçisi olan eşi Osman D.'yi telefonla arayan anne, ardından çevrede kızını aramaya başladı. Kamyonla evine gelen baba Osman D. (35) de bir süre çevrede kızını aradı.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri küçük kızı bulmak için çalışma başlattı. Anne ve baba ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Aile karakolda ifade verirken kızlarının eve geri döndüğü haberi geldi. Küçük kızı götüren çarşaflı kadının elbise aldıktan sonra geri getirip evine bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam