Kraliçe adayları Eyüp Sultan'da

 Sabah saatlerinde Eyüp Sultan Cami'ne gelen güzeller türbe başında dua ettiler. Cami avlusunda ibadet bölümünde güzellerin bazıları dua etti, bazıları da namaz kıldı. Birbirinden güzel 26 finalist dualarının ardından medya mensuplarına poz verip fotoğraf

Kraliçe adayları Eyüp Sultan'da

 

Sabah saatlerinde Eyüp Sultan Cami'ne gelen güzeller türbe başında dua ettiler. Cami avlusunda ibadet bölümünde güzellerin bazıları dua etti, bazıları da namaz kıldı.

 

Birbirinden güzel 26 finalist dualarının ardından medya mensuplarına poz verip fotoğraf çektirdi. Dualarının ardından halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan modeller, çevredekilerle fotoğraf çektirdiler. Modeller cami ziyaretlerinin ardından dış avluda mehter takımının gösterisini izlediler. Finalist Gaya Göç, "Yorucu bir kamp döneminden sonra yarın akşam yarışmamız yapılıyor. Bu mübarek günde de hepimizin hakkında hayırlısı olması için bugün Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret etmeye geldik. Bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

 

Finalist Hilal Uzun ise "Böyle bir manevi ziyaret yaptıkları için çok sevindim. Çünkü bildiğinizi gibi bu tür yarışmalarda böyle etkinlikler pek yapılmıyor. Bu, çok yeni ve çok güzel bir şey. O yüzden mübarek Cuma gününde ve Ramazan ayında burada olmamız çok önemli. İnsanlar modellere farklı gözle bakıyorlar. Her şeyin bir manevi duygusu vardır, bizimde manevi duygumuz çok yüksek. Modellik maneviyatının da olmasıdır, inancının da olmasıdır. Çıkıp sadece podyumda yürümek değildir. Bu anlamda burada olmak güzel oldu" şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE KRALİÇESİNİ SEÇECEK

 

'Miss Model of The Turkey'yarışmasında, birinci seçilecek yarışmacı, Çin'de düzenlenecek 'Miss Model Of The Word'de ülkemizi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler