Köyden indim kokteyle!

CUMHURİYET'in kuruluşunun 85'inci yılı kutlamalarında Ordu'da düzenlenen resepsiyona Vali Ali Kaban'ın talimatıyla bu yıl köylüler de katıldı. Bazı köylülerin ayaklarındaki kara lastikler ve çamurlu ayakkabılar dikkat çekti. Meyve sularını kadehlerden içe

Köyden indim kokteyle!

CUMHURİYET'in kuruluşunun 85'inci yılı kutlamalarında Ordu'da düzenlenen resepsiyona Vali Ali Kaban'ın talimatıyla bu yıl köylüler de katıldı. Bazı köylülerin ayaklarındaki kara lastikler ve çamurlu ayakkabılar dikkat çekti. Meyve sularını kadehlerden içen köylülerle yakından ilgilenen Tarım İl Müdürü Sadi Sadıkoğlu, "Kendileri valimizin talimatıyla çağrıldı. Onlarla birlikte bu anlamlı günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık" dedi. İçki servisinin yapılmadığı resepsiyona Vali Ali Kaban'ın türbanlı eşi Neriman Kaban katılmadı. Bazı daire müdürleri ise türbanlı eşleriyle geldi.

 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam