Koruma Müdürü Kaza Geçirdi

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Geçirdikleri Trafik Kazasında Yaralanan Başbakanlık Koruma Müdürü Ali Uzuner ile Eşi ve 4 Çocuğu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Tedavi Altına Alındı. Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçirdikleri tra

Koruma Müdürü Kaza Geçirdi

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Geçirdikleri Trafik Kazasında Yaralanan Başbakanlık Koruma Müdürü Ali Uzuner ile Eşi ve 4 Çocuğu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Tedavi Altına Alındı. Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Başbakanlık Koruma Müdürü Ali Uzuner ile eşi ve 4 çocuğu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Başbakanlık Koruma Müdürü Ali Uzuner idaresindeki 06 SD 040 plakalı otomobil, Bozüyük-Eskişehir Karayolu'nun 4. kilometresindeki bir dinlenme tesisinin önünde Selim Solmaz yönetimindeki 16 KN 995 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada Ali Uzuner, eşi Asuman, kızları Zeynep, Elif Fatma, Zehra ve İlvenur Uzuner yaralandı.

 Yaralılar, polis araçlarının eskortluğu eşliğinde ambulanslarla getirildikleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ali Uzuner, eşi ve 4 çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Trafik kazasıyla ilgili incelemenin sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam