Korsanlar halkı soyuyor

UEDAŞ'tan yapılan açıklamada, abonelerin güvenli ve hızlı bir şekilde fatura ödemelerini yapabilmeleri için çeşitli tedbirler alındığı bildirildi. Hizmet binalarında yer alan tahsilat birimlerinin haricinde şehrin çeşitli noktalarında Müşteri İşlem Merkez

Korsanlar halkı soyuyor

UEDAŞ'tan yapılan açıklamada, abonelerin güvenli ve hızlı bir şekilde fatura ödemelerini yapabilmeleri için çeşitli tedbirler alındığı bildirildi. Hizmet binalarında yer alan tahsilat birimlerinin haricinde şehrin çeşitli noktalarında Müşteri İşlem Merkezleri (MİM) oluşturulduğu, ayrıca müşterilerin PTT şubeleri ve bankalar üzerinden fatura ödemelerini yapabileceği açıklandı.
Bu tahsilat kanallarının haricinde şirket tarafından izin verilen herhangi bir ödeme noktası ve özel tahsilat bürosunun bulunmadığı hatırlatılan açıklamada, "Tüm bunlara rağmen ilgili mevzuatta bulunan kanuni boşluklardan yararlanan ve çeşitli isimler altında faaliyet gösteren 'korsan' tahsilat büroları tespit edildi. Son olarak Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir 'korsan' tahsilat bürosu, sözde elektrik faturalarını tahsil etme maskesi altında müşterilerimizi dolandırıp kaçmış. Müşterilerimizin
herhangi bir mağduriyet yaşamamak için bu tür 'korsan' bürolara itibar etmemeleri, faturalarını şirketimize ait tahsilat birimlerine, Müşteri İşlem Merkezlerine veya PTT şubelerine ödemeleri kendi menfaatlerine olacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler