Köpekten Seçim Tahmini

İstanbullular, seçim sonuçlarının verilmesiyle ilgili yasağın saat 19.00 itibariyle kalkmasının ardından sonuçları Taksim Meydanı'nda bulunan dev erkandan takip etti.Sahibiyle seçim sonucunu izleyen "Zıkkın" isimli Pitbull cinsi köpeğin seçim tahmini herk

Köpekten Seçim Tahmini

İstanbullular, seçim sonuçlarının verilmesiyle ilgili yasağın saat 19.00 itibariyle kalkmasının ardından sonuçları Taksim Meydanı'nda bulunan dev erkandan takip etti.
Sahibiyle seçim sonucunu izleyen "Zıkkın" isimli Pitbull cinsi köpeğin seçim tahmini herkesi şaşkına çevirdi.

Seçim sonucunu vatandaşlar gibi meşhur Pitbull köpeği 'Zıkkın' da Taksim Meydanı'nda sahibiyle birlikte izledi. Zıkkın'ın sahibinin seçimle ilgili sorularına havlayarak cevap vermesi, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Sahibinin "Seçim sonuçlarından AK Parti galip çıkarsa bir kez, Cumhuriyet Halk Partisi galip çıkarsa iki kez havla" sözlerini Zıkkın, bir kez havlayarak cevapladı. Güneş gözlüğüyle sonuçları izleyen Zıkkın, daha sonra sahibiyle birlikte meydandan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam