Konyalı Derviş'in şaşırtan özelliği

Daha önce kefene cep dikerek gündeme oturan Konyalı terzi Derviş Arı (25), 3.5 santimetrelik pantolon dikti. Büyük bedenlerin bire bir küçültülmüş hali olduğunu belirttiği pantolonun en küçük pantolon olduğunu savunan Arı, Guinness Rekorlar Kitabı'na başv

Konyalı Derviş'in şaşırtan özelliği

Daha önce kefene cep dikerek gündeme oturan Konyalı terzi Derviş Arı (25), 3.5 santimetrelik pantolon dikti. Büyük bedenlerin bire bir küçültülmüş hali olduğunu belirttiği pantolonun en küçük pantolon olduğunu savunan Arı, Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuracağını söyledi. 

Geçtiğimiz yıl kefene cep dikerek kamuoyunun dikkatini üzerine toplayan Derviş Arı, şimdi diktiği 3.5 santimetre boyundaki pantolonla Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurmaya hazırlanıyor.
 
"Dünyanın en küçük pantolonunu daha önce yine Konyalı bir meslektaşım dikmişti ve bu 5 cm boyundaydı" diyen Arı, "Ben bu rekoru şimdi egale ettim. Benim diktiğim pantolonun boyu 3,5 cm. 
 
Bunun resmi tespitlerini de en kısa zamanda yapıp Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için müracaatta bulunacağım" dedi. Diktiği pantolonun büyük ebatlarının birebir küçültülmüş hali olduğunu da vurgulayan Arı, "Diktiğim pantolon büyük beden pantolonların birebir kopyalanmış minyatür halidir.
 
Fermuar dikişlerinden yan ceplerine, kemerine kadar tüm ayrıntıları birebir küçültülmüş olarak vardır" dedi. 16 yıllık terzi olan Derviş Arı, bundan sonraki hedefinin çok daha dikkat çekici bir proje olduğunu belirterek projesinin çalınması korkusu ile herkesten, hatta kendi ailesinden bile sır gibi sakladığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam