Konsolosluk önünde görevliler fark etti!

 Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki İsveç Başkonsolosluğu'nun kapısı önünde baygın halde yatan bir kişiyi farkeden görevliler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, Arap asıllı İsveç vatandaşı olduğu öğrenilen 32 ya

Konsolosluk önünde görevliler fark etti!

 

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki İsveç Başkonsolosluğu'nun kapısı önünde baygın halde yatan bir kişiyi farkeden görevliler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
 
Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, Arap asıllı İsveç vatandaşı olduğu öğrenilen 32 yaşındaki İsmail Rawad'a ilk müdahaleyi yaparak Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 
 
Bu sırada başkonsolosluğun özel güvenlik görevlisi, çekim yapmakta olan kameramana saldırarak engel olmaya çalıştı. Hastanede tedavi altına alınan İsveçli, polise verdiği ilk ifadesinde ara sokaklarda birkaç kişi tarafından darp edildikten sonra cep telefonunun alındığını söylediği öğrenildi. İsveçli'nin durumunun iyi olduğu belirtilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler