Komutan apo çıksın diyor

Ses kaydında Dz. Kur. Alb. Koray Özyurt'un eşi EM.DZ.ALB. Şeyda Özyurt olduğu iddia edilen kişi ile Dz.Kur.Alb.Tayfun Duman'ın eşi Zeynep Duman olduğu iddia edilen kişi arasındaki konuşmalar kamuoyunu dehşete düşürecek cinsten..Em. Dz. Albay Şeyda Öztürk

Komutan apo çıksın diyor

Ses kaydında Dz. Kur. Alb. Koray Özyurt'un eşi EM.DZ.ALB. Şeyda Özyurt olduğu iddia edilen kişi ile Dz.Kur.Alb.Tayfun Duman'ın eşi Zeynep Duman olduğu iddia edilen kişi arasındaki konuşmalar kamuoyunu dehşete düşürecek cinsten..

Em. Dz. Albay Şeyda Öztürk (Dz. Kur. Alb. Koray Özyurt'un eşi): İşte bişeyde af çıkarmak bunları hızlıca yargılamak! Ondan sonra hüküm giydikten sonra toplumda huzursuzluk oluşucakmış ondan sonra af çıkaracaklarmış, aftan APO da yararlanacakmış.

İŞTE SES KAYDINDAKİ O KONUŞMALAR

Zeynep Duman (Dz. Kur. Alb. Tayfun Duman'ın eşi: Adamlar ne diyor BDP'liler bak, aynısı olur Yemen gibi Libya gibi olacak diyor.

Ş.Ö. Ee tabii senaryo o. Öyle olursa çıkarsınlar ya şu APO çıksın istiyorum artık.
Ş.Ö. çıksınlar o da çıksın ya madem onu bizimkilere takas edeceklerse çıksın şekerim.
Z.D. Hiç kimsenin evladı beni ilgilendirmiyor çıkartıversinler.
Ş.Ö. Bu millete hak yani! Kimse benim kocamı koruyor mu kolluyor mu? Tepki var mı hepsi hepsi tamam diyorlar bölünsün diyorlar herkes istiyor bölünmesini ben ne yapayım ya
Z.D. Di mi bize mi düştü diyorsun vatanın bölünmezliğini korumak…  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler