Komiserim dedi dolandırdı!

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan L.Ö.K. polisi arayarak dolandırıldığını söyledi. L.Ö.K., telefonla arayan şahsın kendisini başkomiser olarak tanıtarak, "Adınıza teröristler 30 ayrı hat çıkartmışlar ama siz masumsunuz biz biliyoruz. Bunlara operas

Komiserim dedi dolandırdı!

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan L.Ö.K. polisi arayarak dolandırıldığını söyledi. L.Ö.K., telefonla arayan şahsın kendisini başkomiser olarak tanıtarak, "Adınıza teröristler 30 ayrı hat çıkartmışlar ama siz masumsunuz biz biliyoruz. Bunlara operasyon yapacağız. Yardımınıza ihtiyacımız var.

Siz kredi kartlarınızdaki bütün hesabınızı çekin ve size vereceğimiz hesaplara yatırın. Şahıslar çekmeye geldiğinde onları yakalayacağız. Bu olaydan kimseye bahsetmeyin. Yoksa onları da yakarsınız.

Gönderdiğiniz parayı devlet size geri iade edecek" diye konuştuğunu söyledi. L.Ö.K. bu konuşmalardan sonra çeşitli hesaplarda bulunan 43 bin lirasını çektiğini ve 19 bin lirasını M.A.'nın, 23 bin lirasını da A.A.'nın hesabına gönderdiğini belirtti. İhbarı değerlendiren İzmir Emniyeti Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, M.A.'nın verdiği hesap numarasının Basmane semtinde olduğunu tespit etti. Banka şubesi çevresinde önlem alan ekipler, şubeye para çekmeye gelen M.A.'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Parayı çektikten sonra ortadan kaybolan A.A.'nın ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler