Kocasının dayağı öldürdü!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde eşi tarafından darp edildiği iddia edilen kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Cumhuriyet Mahallesi'nde R. Özdemir (34) ile eşi Nebiye Özdemir arasında nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Bu sırada R.

Kocasının dayağı öldürdü!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde eşi tarafından darp edildiği iddia edilen kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde R. Özdemir (34) ile eşi Nebiye Özdemir arasında nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Bu sırada R. Özdemir'in tartıştığı eşinin başına sopa ile vurarak darp ettiği iddia edildi.

Yaralanan Nebiye Özdemir, kaldırıldığı Çerkeş Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Özdemir'in cesedi otopsi için Keçiören Adli Tıp kurumuna kaldırıldı.

R. Özdemir'in, eşi Nebiye Özdemir'in kardeşi Songül Ö. (31) ile de aynı evde dini nikahla yaşadığı öne sürülürken, tartışmanın kıskançlık nedeniyle çıkmış olabileceği iddia edildi.

Olay sonrası R. Özdemir polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürülrüğü bildirildi.

R. Özdemir ile Nebiye Özdemir çiftinin 5 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler