Kocasını iple boğarak öldürdü

Olay, Serdivan'ın Beşköprü Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1 yıldır evli olan Gülfidan K. (23) ile Uğur K. (24), akşam saatlerinde kavga etmeye başladı. Boğuşmaya dönüşen kavga esnasında eline geçen ipi kocasının boynun

Kocasını iple boğarak öldürdü

Olay, Serdivan'ın Beşköprü Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1 yıldır evli olan Gülfidan K. (23) ile Uğur K. (24), akşam saatlerinde kavga etmeye başladı. Boğuşmaya dönüşen kavga esnasında eline geçen ipi kocasının boynuna dolayan kadın, kocasını boğarak öldürdü. Olaydan sonra Serdivan İlçe Polis Merkezi'ne giderek suçunu itiraf eden Gülfidan K., gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Uğur K.'nın cansız bedeni, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü morguna kaldırıldı.

Henüz 1 yıllık evli olan Gülfidan K.'nın Uğur K. ile kaçarak evlendiği ve çiftin çocuklarının olmadığı öğrenildi. Kaynakçılık yapan Uğur K.'nın yakınları, hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler