Kocasından kurtulmak için...

 Gözaltına alındıktan sonra ifadesine başvurulan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Sibel G, hakkında ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan dava açıldı.Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bugünkü duruşmada, Mahkeme Başkanı, ''İlk defa

Kocasından kurtulmak için...

 

Gözaltına alındıktan sonra ifadesine başvurulan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Sibel G, hakkında ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan dava açıldı.

Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bugünkü duruşmada, Mahkeme Başkanı, ''İlk defa birinin 'ben uyuşturucu ticareti yapıyorum' diyerek polise gittiğini ve kendisini şikayet ettiğini görüyorum. Ne diyeceksin?'' diye sordu.

Bunun üzerine sabıkası bulunmayan bir çocuk annesi Sibel G. (27), ''Eşimle kavga ediyordum, ondan kurtulmak için böyle bir yolu denedim'' şeklinde cevap verdi.

Cumhuriyet Savcısı, sanığın etkin pişmanlık göstermesinden dolayı ceza verilmesine yer olmadığını kaydetti.

Mahkeme Başkanı, ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan açılan kamu davasında, resmi makamlarca alınmadan önce uyuşturucuyu teslim ettiği anlaşılan sanığın, Etkin Pişmanlık Yasası'ndan faydalanarak beraat etmesine karar verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam