KKTC Urfa'yı geldi gezdi!

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, sabah saatlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Başkanı Binali Yıldırım ile birlikte Abide Kavşağı temel atma törenine katıldıktan sonra, Harran ilçesindeki tarihi Harran Üniversitesini gezdi; y

KKTC Urfa'yı geldi gezdi!


KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, sabah saatlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Başkanı Binali Yıldırım ile birlikte Abide Kavşağı temel atma törenine katıldıktan sonra, Harran ilçesindeki tarihi Harran Üniversitesini gezdi; yöre halkı tarafından üniversite ve Harran kalesi hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Eroğlu, daha sonra Harran Kubbelerinde incelemelerde bulundu. Şanlıurfa'nın yöresel yemeklerinden de tadan Eroğlu, Hayati Harrani Hazretlerinin Türbesini ziyaret etti.
Harran'daki gezisini bitiren KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Atatürk Barajı'na geçti. Burada yetkililer tarafından Cumhurbaşkanı Eroğlu'na baraj hakkında brifing verildi. Eroğlu daha sonra, elektrik üretim santraline geçerek incelemelerde bulundu. Eroğlu son olarak, Şanlıurfa sulama tünellerini de inceledikten sonra konaklayacağı otele geçti.
KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun yarın sabah saatlerinde Şanlıurfa'dan ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam