Kızların kavgası felç etti

İzmir’in Eşrefpaşa semtinde Açık Lise’de eğitim gören N.K. (17), ayrıldığı erkek arkadaşının Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden ona ulaşarak tartıştı. Tartışmanın ard

Kızların kavgası felç etti

İzmir’in Eşrefpaşa semtinde Açık Lise’de eğitim gören N.K. (17), ayrıldığı erkek arkadaşının Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden ona ulaşarak tartıştı.

 

Tartışmanın ardından 18 Şubat’ta randevulaşan  kızlardan A.T.,   yanına aralarında Beyhan Ç.’nin de bulunduğu arkadaşlarını alarak N.K.’nin evinin önüne gitti. ‘Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz’ suçundan poliste kaydı bulunduğu belirtilen N.K., gruptaki kızların üzerine bıçakla saldırdı. Kasığına gelen bıçak darbesiyle ağır yaralanan Beyhan Ç., hastaneye kaldırıldı. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde duran kalbi yeniden çalıştırılan Beyhan Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı.

 

KORKULAN OLDU

Beyhan Ç.’nin yapılan kontrollerinde sol tarafını hiç hissetmediği, gözünü, kolunu ve bacağını oynatamadığı belirtildi. Doktorlar, hayati tehlikesi devam eden Beyhan Ç.’nin yaşama tutunursa, fizik tedavi ile eski sağlığının ne kadarına kavuşacağının ise henüz bilinemediğini söyledi. N.K. ise sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler