Kız ölmek için her yolu denedi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan MOBESE kayıtlarından şaşkına çeviren bir görüntü çıktı. Liseli bir genç kız kendini araçların önüne atarak defalarca intihar denemesinde bulunuyor. Şans eseri bu denemelerinin hiçbirinde araçlar kıza çarpmıy

Kız ölmek için her yolu denedi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan MOBESE kayıtlarından şaşkına çeviren bir görüntü çıktı. Liseli bir genç kız kendini araçların önüne atarak defalarca intihar denemesinde bulunuyor. Şans eseri bu denemelerinin hiçbirinde araçlar kıza çarpmıyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde hızla seyreden araçların önüne kendini atan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 16 yaşındaki genç kız şaşkına çevirdi. MOBESE kayıtlarına bakıldığında genç kızın cadde ortasında yürüyüp, hızla geldiğini gördüğü araçların önüne aniden atladığı ortaya çıktı.

MOBESE kamerasından genç kızı takibe alan polis, olay yerine varana kadar genç kız 7'den fazla aracın önüne kendini attı. İlginçtir ki şans eseri hiçbir araç genç kıza çarpmadı. Kimi şerit değiştirerek kaza yapmaktan kurtuldu, kimi ani frenle tam kıza çarpmak üzereyken kaldı.

Genç kızı MOBESE'den takibe alan polis ekipleri hemen caddeye hareket etti. Bir polis genç kızı bir başka aracın önüne atlarken kolundan yakaladı. Caddeden uzaklaştıralan genç kız polis ekip arabası ile merkeze götürüldü.intihar_girisimi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam