Kız arkadaşını boğarak öldürdü

Adana'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını boğarak öldürdü.Olay, merkez Çukurova ilçesi, Şambayadı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden yeni geldiği bildirilen C.K. (22), geçen yıl liseyi terk eden kız arkadaşı Tuğba Genç (17) il

Kız arkadaşını boğarak öldürdü

Adana'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını boğarak öldürdü.

Olay, merkez Çukurova ilçesi, Şambayadı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden yeni geldiği bildirilen C.K. (22), geçen yıl liseyi terk eden kız arkadaşı Tuğba Genç (17) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. C.K. ve Genç, tartışmalarına mahalledeki Şehit Bahattin Kalaycı İlköğretim Okulu bahçesinde devam etti. Zanlı C.K. burada kız arkadaşını yere yatırıp boğazını sıkmaya başladı. C.K., kız arkadaşının elleriyle boğarak öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı.

Olayı gören çevrede top oynayan çocuklar durumu cep telefonuyla arayarak polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, okul bahçesinde genç kızın cesediyle karşılaştı. Daha sonra çevrede araştırma yapan polis, zanlıyı yakalayarak karakola götürdü.

Bu arada, zanlının annesi H.K. olay yerinde gözyaşı döktü. Genç kızın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam