Kırmızı ışıkta kalp krizi geçirdi!

Kastamonu' da caddeye çıkmak için kırmızı ışıkta bekleyen traktör sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Ayağı gaz pedalında bulunan ve hayatını kaybeden sürücünün kontrolünden çıkan traktör bir anda hareket ederek kaldırıma çıktı. Bu sırada insa

Kırmızı ışıkta kalp krizi geçirdi!

Kastamonu' da caddeye çıkmak için kırmızı ışıkta bekleyen traktör sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Ayağı gaz pedalında bulunan ve hayatını kaybeden sürücünün kontrolünden çıkan traktör bir anda hareket ederek kaldırıma çıktı. Bu sırada insanların bulunmaması olası facianın önüne geçerken, yaşanan olay ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kentte Kuyudibi Caddesi'nden Plevne Caddesi'ne çıkmak için beklediği sırada kalp krizi geçiren 52 yaşındaki Ali Ahatoğlu' nun kullandığı traktör, sürücüsünün ayağı gaz pedalında takılı kalması sonucu kontrolün kaybolup hareket ederek kaldırıma çıktı. Çevredekilerin ilk bakışta trafik kazası olduğunu zannettiği olay, çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu ortaya çıktı. Sürücüsünün geçirdiği kalp krizi sonucu kontrolden çıkmasıyla kontrolü kaybolan traktörün kaldırıma çıktığı sırada yolun boş olması ise olası bir faciayı önledi.

Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olayda, kalp krizi geçiren sürücü bir anda direksiyon başında sol tarafa yığıldı. Bu sırada ayağı gaz pedalında bulunan sürücünün kontrolünden çıkan traktör ise kaldırıma çıkarken, çevrede kısa süreli panik yaşandı. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz sürücü, gelen ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak talihsiz sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler