Kiralamışlar, kazmışlar, çalmışlar

 Sultanbeyli Petrolyolu Caddesi'nde gerçekleşen olay iddialara göre şöyle gelişti:4 Aralık 2012 günü boru hattı görevlileri, Sultanbeyli-Yenişehir arasında basınç düşüşü yaşandığı tespit ederek polis ekiplerine bilgi verdi. Daha sonra boru hattın görevlil

Kiralamışlar, kazmışlar, çalmışlar

 

Sultanbeyli Petrolyolu Caddesi'nde gerçekleşen olay iddialara göre şöyle gelişti:
4 Aralık 2012 günü boru hattı görevlileri, Sultanbeyli-Yenişehir arasında basınç düşüşü yaşandığı tespit ederek polis ekiplerine bilgi verdi. Daha sonra boru hattın görevlileri, Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri eşliğinde boru hattında inceleme yaptı. Yapılan çalışmalar sırasında Petrolyolu caddesi 398 numara önünde evin giriş katının çevresinin suntalarla çevrili olması dikkat çekti. Bir süre ev izlenmeye başlandı. Mustafa Yunus'a ait olan binanın çevresinde uzaktan takip yapan emniyet ekipleri, olayın detayını öğrenmek amacıyla Yunus ile irtibata geçti. Giriş katı hakkında ev sahibinden bilgi alan polisler söz konusu yerin dış cephe işleri için bir kişiye kiraya verildiğini tespit etti. Bunun üzerine ev sahibinden kiralayanların tam bilgisi istendi. Ev sahibi de kira için gelen kişiler ile sözleşme yapmak istedi. Durumun farkına varan şüpheliler, olay yerinde beklemeden uzaklaştı. Şüpheliler bu sırada kimliği de ev sahibinin yanında unuttu. Şüphelilerin kimlik bilgileri ve araç plakasından yola çıkan polisler bir süre yaptıkları takip sonucu otomobil içinde şüphelileri gözaltına aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Hüseyin M., Arif. K., Galip K., Ali T., Yakup Ç. ve Şahin B. ile yakıtı piyasaya sürdüğü iddia edilen Murat S. gözaltına alındı. Olayla ilgili Şahin P. isimli bir şüpheli de aranıyor.
 
DEPODAN NATO BORU HATTINA TÜNEL KAZMIŞLAR
 
Polisin depoda yaptığı incelemede şüphelilerin dış cephe işi için kiraladıkları depodan NATO boru hattına 30 metre tünel kazdığı ve buradan boru hattını deldiği tespit edildi. 45 gün boyunca 6 ton yakıtı çalarak piyasaya sürdüğü iddia edilen 7 kişi yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam