Kına Gecesinde Cinayet

İzmir'de bir kişi eski ortağını, başına dayadığı silahla öldürdü.Edinilen bilgiye göre, Buca ilçesi Adatepe mahallesi Kıbrıs Caddesi numara 65'te bulunan bir kafede meydana gelen olayda, bir tanıdıklarının kına gecesine katılan Tuncer Topçu (44) ve E.E ar

Kına Gecesinde Cinayet

İzmir'de bir kişi eski ortağını, başına dayadığı silahla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Buca ilçesi Adatepe mahallesi Kıbrıs Caddesi numara 65'te bulunan bir kafede meydana gelen olayda, bir tanıdıklarının kına gecesine katılan Tuncer Topçu (44) ve E.E arasında tartışma çıktı. Tuncer Topçu (44) ile E.E (42) arasında alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışma sırasında E.E, Tuncer Topçu'nun başına dayadığı tabancayla ateş etti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Tuncer Topçu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Kına gecesine katılan davetlilerin büyük panik yaşamasına neden olan olay sonrasında silahıyla birlikte kaçan zanlı, Konak ilçesi Alsancak semtinde polis tarafından sıkıştırılınca silahını başına dayayarak intihar tehdidinde bulundu. Teslim olmamak için direnen zanlıyı, Konak asayiş ve motosikletli Yunus Timi polisleri ikna etmeye çalıştı. Bir polisin ikna için E.E'yle konuştuğu sırada arkadan yaklaşan iki polis zanlıyı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Cinayeti haber alarak olay yerine gelen Topçu'nun eşi, kızı ve diğer yakınları sinir krizi geçirdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Topçu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Zanlı E.E.'nin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler