Kimsesiz çocuklarla vakit geçirdi

Kimsesiz çocuklarla yemek yiyen Ertuğrul Sağlam, çocukların formalarını imzaladı, onlarla halı saha maçı yaptı.Termal İlçe Emniyet Amirliği ve Yalova Üniversitesi'nin işbirliği ile kimsesiz çocuklar için düzenlenen program Thermalium Wellness Park Hotel s

Kimsesiz çocuklarla vakit geçirdi

Kimsesiz çocuklarla yemek yiyen Ertuğrul Sağlam, çocukların formalarını imzaladı, onlarla halı saha maçı yaptı.

Termal İlçe Emniyet Amirliği ve Yalova Üniversitesi'nin işbirliği ile kimsesiz çocuklar için düzenlenen program Thermalium Wellness Park Hotel sponsorluğunda gerçekleşti. Programa katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, burada yaptığı konuşmada eğitim ile sporun bir arada yürümesi gerektiğine değinerek bu projeyi düzenleyenlere teşekkür etti.

Hayatında yaşadığı tecrübeleri çocuklara aktaran Sağlam, hayatlarında futbol ile eğitimin birbirinden ayrılmayacağını ifade etti. Sağlam, "İyi bir futbolcu olmak için iyi bir insan olmak gerekir. İyi bir insan olmak için de iyi bir aile eğitimi almış olmak gerekir. Eğer futbol oynayan altyapıdaki oyuncularda, yeteneği ne olursa olsun eğitim hayatı sıkıntılı ise onu uyarmak gerekir." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız'a koşu ve yürüyüş yapmayı tavsiye etti.

Konuşmaların ardından Termal İlçe Emniyet Amiri Nunrcan Şaylı, organizasyona katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a bir plaket takdim etti. Sağlam, Rektör Niyazi Eruslu, Emniyet Müdürü Selim Akyıldız ve Dekan Ali Rıza Abay'a Bursaspor forması hediye etti.

Daha sonra Kimsesiz çocuklar ve Yalova Üniversitesi'nin öğrencileri ve Termal İlçe Emiyet Müdürlüğü Personeli arasında Termalium Hotel'in spor kompleksindeki halı sahada maç yaptı Ertuğrul Sağlam bu maçta zaman zaman oyuna aktif olsa da daha çok sahadaki oyuncuları yönlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam