Kimse çözemedi!

Samsun’da başından tabancayla vurulmuş olarak hastaneye kaldırılan Gürcistan uyruklu 31 yaşındaki Tamuna Dundua 7 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.Kadının sevgilisi ile arkadaşı cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.Ufuk Ö. ve Yaşar Ö. tarafından

Kimse çözemedi!

Samsun’da başından tabancayla vurulmuş olarak hastaneye kaldırılan Gürcistan uyruklu 31 yaşındaki Tamuna Dundua 7 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kadının sevgilisi ile arkadaşı cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

Ufuk Ö. ve Yaşar Ö. tarafından başından vurulmuş bir halde özel bir hastaneye kaldırılan Gürcistan uyruklu 31 yaşındaki Tamuna Dundua, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Önceki akşam yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gürcü kadının cenazesi, yakınlarına teslim edilecek.

Olayın ardından gözaltına alınan sevgilisi Ufuk Ö. ve arkadaşı Yaşar Ö., Gürcü kadının intihar ettiğini söyleyerek suçsuz olduklarını ileri sürdü. Ancak her iki zanlı da cinayet şüphelisi olarak çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu alınan el svaplarının* incelenmesinin ardından kesinleşecek.

SVAP NEDİR?

Ateşli silahlarda, atış sonrası barut gazının dışarı sızmasıyla vücut üzerinde artıklar kalabilmektedir. Tabanca atışlarında sürgünün geri gelmesi esnasında bu artıklar elin baş parmak ve işaret parmağının kesimi boyunca bulaşırken diğer yandan uzun namlulu silahlar ile yapılan atışlarda ise dipçiğin yanağa dayanmasına bağlı olarak yüze bulaşabilmektedir. Svap alınması günlük hayatta kullandığımız flaster bantlar ile yapılır. Artık bulaştığı düşünülen yerlere bu bantlardan parçalar koparılarak yapıştırılır ve artıkların banta geçmesi sağlanır. bu andan sonra delil kimliği kazanan bantlar, yapıştırıldığı yerlerden alınarak dikkatli ve titiz bir çalışma ile muhafaza edilerek kriminal laboratuvarına ulaştırılır. Bu çalışmalar neticesinde failin kim olduğu kolaylıkla tespit edilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam