Kimle evlendiyse öldü!

Samsun'da 81 yaşındaki kocası Hasan Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 59 yaşındaki Gürcistan uyruklu Leila Ünlü, hakkında Cumhuriyet Savcısı delil yetersizliğinden beraatini istedi. Daha önce 3 Türk eşi de ölen Leila Ünlü'nün avukatı savunma

Kimle evlendiyse öldü!

Samsun'da 81 yaşındaki kocası Hasan Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 59 yaşındaki Gürcistan uyruklu Leila Ünlü, hakkında Cumhuriyet Savcısı delil yetersizliğinden beraatini istedi. Daha önce 3 Türk eşi de ölen Leila Ünlü'nün avukatı savunma yapmak için süre isteyince duruşma ertelendi.

Canik İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde geçen yıl Mayıs ayında meydana gelen olayda, Gürcistan uyruklu Leila Ünlü, polisi arayarak 1 yıllık eşi Hasan Ünlü'nün cansız bedenini banyoda bulduğunu ve 3 bin euro parasının çalındığını söyleyerek yardım istedi. Bunun üzerine eve gelen ekipler 8 çocuk babası Hasan Ünlü'nün başına sert bir cisim ile vurularak öldürüldüğünü tespit edince, Leila Ünlü gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından cinayet suçundan tutuklandı.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Ünlü'nün yargılanmasına devam edildi. Daha önceki savunmalarını tekrar eden Leila Ünlü kendisinin suçsuz olduğunu dile getirerek, "Ben arkadaşıma misafirliğe gitmiştim. Eve gidince eşimi göremedim. Telefonunu aradım. Banyodan ses gelince oraya gittim ki yerde yatıyor. Hemen çocuklarına ve komşulara haber verdim. Ben kimseyi öldürmedim. Eve geldiğim de ölmüştü. Ben eve hırsız girdi sandım. Suçsuzum" dedi.

Cumhuriyet savcısı da dosyanın tamamlandığını, toplanan delil ve dinlenen tanık beyanlara göre sanığın Hasan Ünlü'yü öldürmesi için geçerli bir sebebinin olmadığına; cinayeti işlediğine dair şüpheden uzak bulgulara rastlanılmadığına kanaat getirip, sanığın cinayeti işlediğine dair şüphe bulunduğu ve şüpheden de sanığın faydalanacağını belirterek Leila Ünlü'nün beraatini istedi. Sanık avukatı ise son savunmalarını hazırlamak için süre isteyince duruşma ertelendi.

TÜRK EŞLERİNİN 4'Ü DE ÖLDÜ

Leila Ünlü, 14 yıl önce Türkiye'ye gelerek ilk olarak Tekkeköy İlçesi'nde 58 yaşındaki Osman Dibiç ile evlendi. Bu evliliği yaklaşık 2 yıl sonra Dibiç'in ölmesiyle bitti. Bir kaç ay dul kaldıktan sonra aynı yıl Çarşamba İlçesi'nden 60 yaşındaki Ali Usta ile evlendi. Ancak bu evliliği de Usta'nın 1 ay sonra ölmesi üzerine sona erdi. 5 yıl evlenmeyen Leila Ünlü, 2002 yılında Çarşamba İlçesi'nde yaşayan 69 yaşındaki Hüseyin Kol ile nikah masasına oturdu. 4 yıl süren bu evliliğide Kol'un 2006 yılında hayatını kaybetmesi üzerine sona erdiği ortaya çıktı. Hasan Ünlü'nün de ölmesi üzerine Gürcü kadın cezaevine girdi. Leila Ünlü'nün sadece Gürcistan'da ki ilk eşinin hayatta olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam