'Kıl' davasında 19 ay hapis

İzmirli eşi Burcu Ağca Akgün'e, zarf içerisinde kıl ve mermi gönderdiği iddiasıyla, 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Malatyalı emlakçı Nafiz Akgün, 19 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezayı parayı çevirmeyip, ertelemedi.Burcu Ağ

'Kıl' davasında 19 ay hapis

İzmirli eşi Burcu Ağca Akgün'e, zarf içerisinde kıl ve mermi gönderdiği iddiasıyla, 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Malatyalı emlakçı Nafiz Akgün, 19 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezayı parayı çevirmeyip, ertelemedi.

Burcu Ağca Akgün, 2005 yılında özel bir televizyon kanalının düzenlediği Popstar yarışmasına katılmak üzere İstanbul'a gitti. Yarışmaya katılmaktan vazgeçen Burcu Ağca, kaldığı otelin lobisinde Malatya'da emlakçılık yapan Nafiz Akgün'le tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift kısa süre içerisinde evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra Nafiz Akgün, Malatya'daki işlerini yoluna koyup İzmir'e yerleşmeyi düşündüğünü söyleyerek memleketine gitti ve dönmedi.

Burcu Ağca Akgün, 2005 yılında evlendiği Malatyalı emlakcı Nazif Akgün'ün sevişme görüntüleriyle, bir zarf içinde kendisine kıl ve iki mermi gönderdiğini, eşinin kendisini tehdit ettiğini ve şantaj yaparak para istediğini belirterek, avukatı Mustafa Tekin aracılığıyla 2007 yılında savcılığa başvurdu.

Nafiz Akgün, hakkında eşine karşı tehdit ve şantaj yaptığı iddiasıyla İzmir 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Nafiz Akgün, talimatla verdiği ifadesinde, Burcu Ağca Akgün'ün iddialarını asılsız olduğunu belirtip, asıl eşinin kendisinin ayrılmama konusunda tehdit ettiğini ve 2006 yılında şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben bu kadından ayrılmak istiyorum ama o benden ayrılmamak için tehdit ve şantaj yapıyor. Elimde onunla ilgili hiçbir görüntü de yok. Bunlar tamamen iftiradır" dedi.

Burcu Ağca Akgün mahkemede verdiği ifadesinde, eşinin bu kılı cinsel organından koparıp gönderdiğini, telefonla görüştüğünde de, "Sen benim ancak kılımı alırsın, kendine dikkat et, hayatınla oynama" diye tehdit ettiğini öne sürdü. Mahkeme, zarf içinden çıkan kılların Nafiz Akgün'e ait olup olmadığını tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeler sonunda hazırlanan ve mahkemeye gönderilen raporda, Burcu Ağca Akgün'ün iddia ettiği gibi mermilerle birlikte teslim edilen kılların Nafiz Akgün'e ait olduğunu belirtti. Bugün yapılan son duruşmaya Burcu Ağca Akgün, avukatı ile katıldı.

Mahkeme, sanık kocayı 19 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, cezayı paraya çevirmeyip, ertelemedi. Çiftin boşanma davası henüz sonuçlanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam