Kickboksçu Gökhan öldü

Konya'da Kulüpler Arası İl Birinciliği final maçında ringde rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu beyin kanaması geçiren ve 5 gündür Konya Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde solunum cihazına bağlı olarak yaşayan 24 yaşındaki kick boksçu Gökhan Mur
Kickboksçu Gökhan öldü
Konya'da Kulüpler Arası İl Birinciliği final maçında ringde rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu beyin kanaması geçiren ve 5 gündür Konya Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde solunum cihazına bağlı olarak yaşayan 24 yaşındaki kick boksçu Gökhan Murat Üstel, yaşam mücadelesini kaybetti.


Üstel'in bugün saat 15.00 sıralarında yaşamını yetirdiği belirtildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.