KESK Trabzon'da hakkını arıyor

 Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Trabzon Şubeleri Platformu üyeleri Trabzon Hızırbey Vergi Dairesi önünde yapılan basın açıklamasında biraya geldi.Basın açıklamasını okuyan KESK Trabzon Dönem Sözcüsü Ümit Pamuk, AK Parti hümümetinin emek

KESK Trabzon'da hakkını arıyor

 

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Trabzon Şubeleri Platformu üyeleri Trabzon Hızırbey Vergi Dairesi önünde yapılan basın açıklamasında biraya geldi.

Basın açıklamasını okuyan KESK Trabzon Dönem Sözcüsü Ümit Pamuk, AK Parti hümümetinin emekçilere sömürü ve yoksulluktan başka bir şey sunmadığı iddia ederek "Söz konusu emekçilerin maaş zamları olduğunda her seferinde 'Kaynak yok, kemer sıkacağız" diyen, en temel haklarımız olan sosyal harcamaları sürekli kesip biçen, bizleri güvencesiz çalışmaya mahküm eden AK Parti hükümeti, halktan topladığı vergileri sürekli arttırmaktadır.

AK Parti hükümeti 2013 yılı bütçesinde aslan payını savaşa ve ranta ayırmıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın payı ise toplam 11 bakanlığın bütçesini sollayarak rekor kırmıştır. Bu bütçeyle sadece parası olanlar eğitim olanağına kavuşabilmekte ve sağlık hizmetinden faydalanabilmektedir. AK Parti hükümeti devlet korumalarını birer ticari holdinge, kamusal hizmetleri de satılık mala dönüşmüştür" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler