Kendisini Pazarlayan Kocasını Bıçakladı

Bursa'da 25 yaşındaki kadın, kendisini başka erkeklere pazarlamak isteyen eşini bıçakla yaraladı.Boynundan ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile hastanelik olan koca hastaneye kaldırılırken, genç kadın polis tarafından gözaltına alındı. Olay,merkez Osma

Kendisini Pazarlayan Kocasını Bıçakladı

Bursa'da 25 yaşındaki kadın, kendisini başka erkeklere pazarlamak isteyen eşini bıçakla yaraladı.

Boynundan ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile hastanelik olan koca hastaneye kaldırılırken, genç kadın polis tarafından gözaltına alındı.
 
Olay,merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, N.D.(25), kendisini pazarlamak istediğini öne sürdüğü eşi Ö.D.(30) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile baskılara dayanamayan genç kadın mutfaktan aldığı ekmek bıçağını kocasının boynuna ve sırtına sapladı.
 
Karısını sakinleştiremeyen koca, kanlar içinde olay yerinden kaçtı. Komşularının ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri intikal etti. kanlar içinde sokakta kalan yardım bekleyen Ö.D., 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.
 
Yaşanan olayın ardından şoka giren genç kadın kendini eve kilitleyerek uzun süre polis ekiplerine teslim olmak istemedi. Polis ekiplerinin ikna ettiği kadın suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından sağlık raporu için hastaneye götürülen genç kadının yüzündeki morluklar dikkatlerden kaçmadı.
 
Hastaneye kaldırılan Ö.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam