Kendini zincirle asarak intihar etti

Alınan bilgilere göre, olay saat 12.00 sıralarında Sümer Mahallesi 21. sokaktaki virane bir evde meydana geldi. İnşaatlarda işçi olarak çalıştığı öne sürülen R.T. (31) kendisini zincirle odanın tavanına asarak intihar etti. Gencin asılı bedenini evin içer

Kendini zincirle asarak intihar etti

Alınan bilgilere göre, olay saat 12.00 sıralarında Sümer Mahallesi 21. sokaktaki virane bir evde meydana geldi. İnşaatlarda işçi olarak çalıştığı öne sürülen R.T. (31) kendisini zincirle odanın tavanına asarak intihar etti. Gencin asılı bedenini evin içerisinde bulan kardeşi, durumu hemen polise ve 112'ye bildirdi.

 

Olay yerine gelen ekipler talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme polisinin evde yaptığı araştırmanın ardından R.T.'nin cesedi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 

Bu arada, R.T.'nin eşi ile 2, 3 ve 5 yaşlarında üç kız çocuğu ile yaşadığı evin hali ise görenlerin yüreğini burktu. Virane bir ev içerisinde yaşam mücadelesi veren eşlerin arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu iddia edildi. Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenen anne de sinir krizleri geçirerek göz yaşlarına hakim olamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam