Kendini balkon demirlerine astı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 17 yaşındaki genç bir kadın, balkon demirine astığı ip ile yaşamına son verdi.Edinilen bilgiye göre, Asfalt Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk annesi H.I. (17) isimli genç kadın, bir süre önce eşiyle yaşadığı şiddetli geçimsiz

Kendini balkon demirlerine astı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 17 yaşındaki genç bir kadın, balkon demirine astığı ip ile yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, Asfalt Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk annesi H.I. (17) isimli genç kadın, bir süre önce eşiyle yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılıp baba evine geldi.

H.I. girdiği bunalım sonucu evde kimsenin olmadığı sırada ikinci kat balkon demirine bağladığı ip ile intihar etti. Komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. H.I.’nın cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam