Kendi cenaze töreninde öldü!

Rusya, Kazan'da yaşayan 49 yaşındaki Fagilyu Mukhametzyanov, göğsünün ağrıdığından şikayet etmesinden kısa bir süre sonra yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede kadını muayene eden doktorlar, Fagilyu'nun kalp krizi geçirip yaşamını yitirdiğini açıkladılar.Y

Kendi cenaze töreninde öldü!

Rusya, Kazan'da yaşayan 49 yaşındaki Fagilyu Mukhametzyanov, göğsünün ağrıdığından şikayet etmesinden kısa bir süre sonra yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede kadını muayene eden doktorlar, Fagilyu'nun kalp krizi geçirip yaşamını yitirdiğini açıkladılar.

Yıkılan kocası 51 yaşındaki Fagili Mukhametzyanov karısının cenaze töreninde inanılmaz bir şok yaşadı. Akrabaları ölen kadına son görevlerini yerine getirirken, Fagilyu çığlıklar atarak "uyandı" ve kocasının ifadesine göre kendi cenaze töreninde, birazdan gömülmek üzere olduğunu farkedince tekrar bayıldı.

Fagili, karısını cenaze töreninden tekrar hastaneye götürse de, talihsiz kadının yoğun bakım ünitesinde sadece 12 dakika daha yaşayabildiği ardından hayatını kaybettiği açıklandı.
Büyük şok yaşayan acılı koca "Çok sinirliyim ve bu duruma bir açıklama yapılmasını istiyorum. Öldü dediklerinde aslında yaşıyordu ve onu kurtarabilirlerdi" derken, hastane adına açıklama yapan Minsalih Sahapov olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler