Kekin içersine zehir koymuş!

Çin’in güneyindeki Yunnan eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ev işleri ve yemek yapma konusunda kendi öz kızı ile sürekli tartışma yaşayan anne, kızına sinirlenip yaptığı kekin içine fare zehri attı.Kekten yiyen 8 kişi zehirlendi ve has

Kekin içersine zehir koymuş!

Çin’in güneyindeki Yunnan eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ev işleri ve yemek yapma konusunda kendi öz kızı ile sürekli tartışma yaşayan anne, kızına sinirlenip yaptığı kekin içine fare zehri attı.

Kekten yiyen 8 kişi zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı. Aralarında bulunan 3 kişi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çin Tencent sitesindeki haberde, Chuxiong şehrinde bir annenin uzun süredir kızıyla arasındaki husumetten dolayı sinirlenip yaptığı kekin içine fare zehri atması sonucu kekten yiyen 3 kişinin öldüğü bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan diğer 5 kişi üzerinde yapılan tahliller sonucu fare zehrinden dolayı hastalandıkları belirtildi.

Polisin olay ile ilgili yaptığı soruşturma sonucu, olayın kendi öz kızına kızan anne tarafından yapıldığının ortaya çıktığı kaydedildi. Annenin kimse tarafından dikkat çekmemek için kendisinin de kekten yediği ve 10 dakika sonra zehirlenerek kustuğu açıklandı. Haberde annenin alacağı ceza ile ilgili bir bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler