Kebap yerine dayak yedi!

Adana'da, bir ilköğretim okulu öğrencisi, okuldaki telefonla 155 Polis İmdat'ı arayarak kebap ve kola isteyince müdürden dayak yediğini ileri sürdü. Olay, merkez Seyhan ilçesinde bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki 5. sınıf ö

Kebap yerine dayak yedi!

Adana'da, bir ilköğretim okulu öğrencisi, okuldaki telefonla 155 Polis İmdat'ı arayarak kebap ve kola isteyince müdürden dayak yediğini ileri sürdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi K.K., arkadaşlarıyla birlikte otururken karınları acıktı.

Çocuklar okulda bulunan ankesörlü telefonla 155 Polis İmdat'ı aradı. K.K. telefonda çıkan polisle konuşarak kebap ve yanında kola getirmesini isteyip telefonu kapattı. Telefon sabit telefon olduğu için polis kısa sürede nereden arandığını tespit etti ve okula geldi.

Okulun müdürüyle konuşan polisler telefon açan öğrencileri şikayet etti. Müdür, telefon açtıklarını belirlediği öğrencileri yanına çağırarak polisten kebap ve kola istedikleri için onları dövdü.

Polisi arayıp kebap ve kola isteyen K.K., okulda beklerken oyun oynamak istediklerini ve bu nedenle polisi arayarak yemek istediklerini belirterek, "Yemek istedikten hemen sonra polisler geldi bizi müdüre şikayet etti.

Müdür de bizi iki kez dövdü. Polisten kebap istedim müdürden dayak yedim" dedi. K.K adlı öğrenci, artık nereden yemek isteyeceğini öğrendiğini, 155'ten değil kebapçıdan yemek isteyeceğini söyledi. K.K.'nın ailesi, çocukları hatalı olduğu için müdür dayak atmasına rağmen şikayetçi olmadıklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler