Kazada 8'i çocuk 10 kişi yaralandı

Çorum'da özel bir kreşteki çocukları taşıyan öğrenci servisi, otomobille çarpıştı.Kazada araç sürücüleri ile öğrenci servisinde bulunan 8 çocuk yaralandı.Kaza, Buhara Evler Mahallesi Selçuk 2. Cadde ile Selçuk 6. Sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi.

Kazada 8'i çocuk 10 kişi yaralandı

Çorum'da özel bir kreşteki çocukları taşıyan öğrenci servisi, otomobille çarpıştı.Kazada araç sürücüleri ile öğrenci servisinde bulunan 8 çocuk yaralandı.

Kaza, Buhara Evler Mahallesi Selçuk 2. Cadde ile Selçuk 6. Sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi.
 
Alınan bilgiye göre, özel bir kreştki çocukları taşıyan Osman Nahit Erdoğan (38) yönetimindeki 19 S 0293 plakalı öğrenci servisi, Süleyman Ciğerci (52) yönetimindeki 06 DA 6697 plakalı özel otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan öğrenci servisi, önce yol kenarındaki elektrik trafosuna, ardından da park halinde bulunan 19 TK 252 plakalı minibüse çarptı.
 
Kazada öğrenci servisinde bulunan 8 öğrenci ile otomobil sürücüsü Süleyman Ciğerci ve servis sürücüsü Osman Nahit Erdoğan yaralandı.
 
Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü dışındaki yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler