Kaza yaptı bıçakla öldüğü anlaşıldı

İzmir'in Urla ilçesinde, geçirdiği trafik kazasında öldüğü sanılan, yapılan otopside kalbine aldığı bıçak darbesiyle öldüğü belirlenen Alaattin Karaduman ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, yapılan otopside Alaattin Karaduman'ın, kalbi

Kaza yaptı bıçakla öldüğü anlaşıldı

İzmir'in Urla ilçesinde, geçirdiği trafik kazasında öldüğü sanılan, yapılan otopside kalbine aldığı bıçak darbesiyle öldüğü belirlenen Alaattin Karaduman ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yapılan otopside Alaattin Karaduman'ın, kalbine gelen bıçak darbesi nedeniyle öldüğünün belirlenmesi üzerine, Urla Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavga ettiği kişileri tesbit ekmek üzere çalışma başlattı. Polis, Karaduman ile kavga eden kişilerin pansiyonda çalışan İ.A, C.D, A.S. ve K.D. olduğunu belirleyerek, bu kişileri gözaltına aldı.

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen İ.A, C.D, A.S ve K.D, polisteki işlemlerinin ardından, ''bıçakla adam öldürmek, ölümlü kavgaya karışmak'' suçlamasıyla Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Urla İçmeler mevkisindeki bir pansiyonda Alaattin Karaduman (46) ile pansiyon çalışanları arasında, henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda Karaduman göğsünden bıçaklanmıştı.

Hastaneye gitmek için olay yerinden 35 UGF 72 plakalı otomobiliyle ayrılan Karaduman, Torasan Mahallesi Göçmen Konutları kavşağında aydınlatma direğine çarparak kaza yapmıştı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Karaduman'ın öldüğünü tespit etmişti.

Karaduman'a İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, kazada ölümcül bir yara almadığı, bıçak darbesinin ise kalbine geldiği ve ölüme yol açtığı tespit edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler