Kaynanasının evine el bombası attı!

Eşinin evi terk etmesine sinirlenen damat, kaynanasını silahla öldürüp, kayınpederi yaraladıktan sonra eve el bombası attı...Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Yeni köyde dehşet yaşandı. Eşinin evi terk etmesi üzerine silah ve el bombaları ile evi basan

Kaynanasının evine el bombası attı!

Eşinin evi terk etmesine sinirlenen damat, kaynanasını silahla öldürüp, kayınpederi yaraladıktan sonra eve el bombası attı...

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Yeni köyde dehşet yaşandı. Eşinin evi terk etmesi üzerine silah ve el bombaları ile evi basan Mehmet Karadayı, kaynanasını silahla öldürüp, kayınpederi yaraladıktan sonra eve el bombası attı. Bombanın şans eseri patlamamasıyla facia önlendi.
 
Diyarbakır'ın Ergani İlçesine bağlı Yeni Köyünde çiftçilikle uğraşan Mehmet Karadayı 2 hafta önce eşi Melek ile tartıştı. Genç kadının evi terk edip aynı köyde yaşayan ailesinin evine yerleşti.
 
Mehmet Karadayı sabahın erken saatlerinde silah ve el bombası yanına alarak kayınpederinin evini bastı. Kaynanası ve kayınpederi ile tartışan öfkeli koca kaynanası Emine Çağlar ile kayınpederi Çuco'ya silahla ateş açtı. Daha sonra el bombasını pimini çeken Mehmet Karadayı eşini öldürmek için bombayı eve attı.
 
İlk bombanın patlamaması üzerine ikinci bombayı atmak isterken kayınbiraderi Hüseyin Çağlar sopa ile müdahale ederek izin vermedi. Emine Çağlar olay yerinde can verirken, yaralı Çuco Çağlar ile Mehmet Karadayı Ergani İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Güvenlik güçleri olayın yaşandığı Yeni köyde geniş güvenlik önlemleri aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam