Kaynanasını tüple öldürdü!

Kastamonu'da bir kadın, kavga ettiği kaynanasını başına piknik tüpüyle vurarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre, Kurt Gömeç Köyü'nde aynı evde yaşayan gelin M.A. ile 72 yaşındaki kayınvalidesi Fevkiye A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Öfkele

Kaynanasını tüple öldürdü!

Kastamonu'da bir kadın, kavga ettiği kaynanasını başına piknik tüpüyle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kurt Gömeç Köyü'nde aynı evde yaşayan gelin M.A. ile 72 yaşındaki kayınvalidesi Fevkiye A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Öfkelenen M.A., mutfağa giderek aldığı piknik tüpünü, kayınvalidesi Fevkiye A.'nın başına vurdu. Başından yaralanan yaşlı kadın yere yığıldı.,

Kızı ile kaynanasının arasındaki tartışmadan haberdar olan M.A.'nın annesi, bilgi almak için kızını aradı. M.A'nın annesi, kızının telefona cevap vermemesi üzerine telaşlanarak jandarmaya durumu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekibi, söz konusu eve gittiğinde, Fevkiye A.'yı kanlar içinde yerde yatarken, M.A.'yı ise evin bir köşesinde şoka girmiş halde buldu.
 Olay yerine hemen ambulans istendi. Sağlık ekibi tarafından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fevkiye A., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelin M.A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler