Kaymakamdan sürpriz evlilik teklifi

 Çankırı'nın Bayramören ilçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, Selçuk Üniversitesi'nde öğrenim gören kız arkadaşı Gökçen Tuba Topal'a, mezuniyet töreni sırasında sahnede evlenme teklif etti.Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 akademi

Kaymakamdan sürpriz evlilik teklifi

 

Çankırı'nın Bayramören ilçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, Selçuk Üniversitesi'nde öğrenim gören kız arkadaşı Gökçen Tuba Topal'a, mezuniyet töreni sırasında sahnede evlenme teklif etti.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni, fakültenin bahçesinde yapıldı.

2006'da Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan ve halen Çankırı'nın Bayramören ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan Ayhan Terzi de törende mezun olan öğrencilere diplomalarını vermek üzere sahneye davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam