Kayıp şahıs bahçeye gömülmüş!

Isparta'da 9 aydır kayıp olduğu belirtilen kişinin, bir süre birlikte olduğu kadının eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ve boş bir evin bahçesine gömüldüğü belirlendi. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 16 Haziran 2010'dan bu yana

Kayıp şahıs bahçeye gömülmüş!

Isparta'da 9 aydır kayıp olduğu belirtilen kişinin, bir süre birlikte olduğu kadının eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ve boş bir evin bahçesine gömüldüğü belirlendi.

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 16 Haziran 2010'dan bu yana kayıp olduğu belirtilen Mehmet Çevik'in (38) bulunması için yürütülen soruşturmada, Çevik'in bir süre önce birlikte olduğu H.T. (27) ve H.T'nin boşandığı eşi N.T'yi (39) sorguladı.

 

Yapılan sorgulamada N.T, boşandığı eşi ve Mehmet Çevik'i evde uygunsuz vaziyette yakaladığını, daha sonra bıçaklayarak yaraladığı Çevik'in ölmesini beklediğini, vefatı gerçekleştikten sonra da cesedi boş bir evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, N.T'nin ifadeleri doğrultusunda Çevik'in cesedini gömülü olduğu yerden çıkardı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı.

 

Zanlılar sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. H.T, adliye binası girişinde polis aracından indirilirken fenalaştı. Kar sürülerek ayıltılan kadın adliye girişinde yeniden fenalaşınca, bir polis memuru H.T'yi adliye içine kadar kucağında taşıdı.

 

Mahkemeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler